ŠVEDSKA U ŠOKU: Navijači se survali sa pokretnih stepenica u metrou! (VIDEO)

Stokholmska policija bila u čudu kad su navijači ogromnom brzinom krenuli niz stepenice. U glavnom gradu Švedske ne žele da se ovakve stvari više ponove

  • 0

U okviru 25. kola Švedske prve lige sastali su se Đurgarden i AIK. Navijači domaćih imali su blizak susret sa policijom, pošto su njihovi miljenici odigrali nerešeno 2:2.

Na silasku u metro star vise od 60 godina, huligani su se zadržavali na pokretnim stepenicama, skakali, pentrali se i usput vređali pripadnike stokholmske policije.

Obratite pažnju na momenat kada stepenice drastično ubrazavaju a masa ljudi u trenu nestaje iz kadra.

Prava istina je u tome da su stepenice ubrzale jer je došlo do preopterećenja, iako su u prvi mah mnogi mediji pomislili da je upravo policija zaslužna za ovo ubrzanje, jer su je navijači prilično iritirali.

Portparol stoklomskog metroa Linda Karel objasnila je kako je do nezgode došlo i kako se u buduće tako nešto neće ponavljati.

- Ne postoji mogućnost da se stepenice ubrzaju. Jedino što može jeste da se aktivira sigurnosna kočnica. Momci su se survali jer su stepenice bile preopterećene i u buduće ćemo ih deaktivirati svaki put kada su utakmice visokog rizika na programu - objasnila je Linda Karel.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA