Džaja u Požarevcu otvorio klub navijača Zvezde (FOTO)

Legendarni fudbaler i predsednik crveno-belih, koji je dočekan sa ovacijama, poželeo navijačima iz ovog regiona da se uskoro raduju osvajanju titule državnog prvaka

  • 4

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezdaDragan Džajić, svojevremeno najbolje levo krilo na svetu, otvorio je u Požarevcu klub navijača crveno-belih.

Otvaranju u Ljubovijskoj ulici broj 1, prisustvovali su i generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević, nekadašnji golman ovog kluba Zvonko Milojević i narodni poslanik SNS-a iz Požarevca Miroljub Arsić.

- Drago mi je zbog otvaranja kluba, jer je «Crvena zvezda» u Požarevcu oduvek imala verne navijače, koji su je zdušno bodrili i podržavali.

- Želim vam da novootvoreni klub uspešno radi, da vas što više ima na Marakani i da Crvena zvezda ove godine bude prvak države - rekao je Džajić, dočekan ovacijama i skandiranjem od strane navijača i građana.

Nakon otvaranja kluba, za Džajića je gradonačelnik Miomir Ilić priredio prijem u svečanim skupštinskim salonima. Tom prilikom, udruženje likovnih stvaralaca "Đura Jakšić" uručilo mu je sliku sa njegovim likom i amblemom Crvene zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hool czbg

    28. septembar 2013 | 13:01

    Vrati se miloje!!!!!!!

  • Vlajko

    28. septembar 2013 | 12:18

    Xaxaxa..komedija

  • Morski pas

    28. septembar 2013 | 17:06

    Sta je tebi ovde komedija!!??? Miloje legenda u kolicima a?? Grobari uvek ce te biti samo mali glodari!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA