Katastrofa hokejaša Partizana od Španaca

Crno-beli oklopnici su od ekipe iz Vitorije poraženi sa 1:10 što je jedan od najgorih poraza u istoriji kluba

  • 2

Hokejaški klub Partizan poražen je u poslednjem kolu Kontinental kupa u Beogradu od ekipe Bipolo Vitorije rezultatom 10:1 (3:0,2:0,5:1) i tako zauzeo poslednje mesto na turniru igranom u ledenoj hali „Pionir“.

Španski predstavnik ovom pobedom nije obezbedio prolaz u drugi krug već je gostovanje u Beogradu završio na drugom mestu. Ukupni pobednik je estonski Viking Sport i on će se od 18. do 20. oktobra takmičiti u drugom krugu Kontinental kupa protiv ekipa HYS iz Haga, letonske Džuniors Rige i domaćina turnira, britanskog Notingem Pantersa.

Jedini gol, za slabe crno-bele, postigao je Dimitrije Filipović. Dvostruki strelci za španski tim bili su Bauer, Brabo i Sosa, dok su po jedan pogodak postigli Manerma, Makintoš, Hernandez i Balaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Redovan

    30. septembar 2013 | 20:26

    Ma de najgori, pucali su oni od nas cigana i sa vecom razlikom.

  • Nekonebitan

    30. septembar 2013 | 13:40

    Pa naravno kad su nam svi hokejasi presli u konobare.Videli primere od trenera koji su u 8 ujutru mrtvi pijani od viljamovke.Njihov trening prodje tako sto Bodan i Bera sede na stolici na sred terena i pricaju im sta da rade....sramota....A da ne spominjem sto je pre par godina Subotica sama sebe proglasila pobednikom,a da pritom nisu odigrali utakmicu u Beogradu.A treneri su i za to vreme pili belku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA