Kulturni Partizan: Crno-beli vode zaposlene u pozorište!

Srpski šampion organizovao odlazak na predstavu "Egzibicionista", u izvođenju ansambla "Ateljea 212", za sve svoje zaposlene i članove njihovih porodica

  • 3

Fudbalski klub Partizan u saradnji sa Tiketlajnom, a s ciljem popularizacije sporta i kulture, kao i pravih životnih vrednosti, organizuje u utorak 1. oktobra izvođenje predstave "Egzibicionista" pozorišta "Atelje 212".

Predstava počinje u 20 sati, a organizovana je za sve zaposlene u klubu, kao i njihove porodice.

- Pozorišnom predstavom "Ateljea 212" želimo da našim zaposlenima pružimo lepe trenutke i van njihovih radnih mesta koje ujedno mogu provesti sa članovima porodice.

- Ovom akcijom želimo i da pokažemo da bi svi sportski klubovi trebalo da rade na promovisanju sporta i kulture, pravih životnih stilova i vrednosti.

- Ujedno, ovo će biti prva u nizu akcija spajanja sporta i kulture koje će klub organizovati u budućnosti - rekla je direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs/fkpartizan)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    30. septembar 2013 | 14:36

    Bolje da su im podelili plate!

  • ana

    30. septembar 2013 | 17:13

    Izbacili su danas decka iz stana sto igra za omladince zato sto Partizan nije mesecima placao, dakle dete ce da spava ko zna gde oni ce da se provode...

  • Geza

    30. septembar 2013 | 14:12

    uuuaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA