Može li bolja tetovaža za NBA igrača? (FOTO)

Ekipe najjače košarkaške lige na svetu počele su sa promocijama na medijskim danima, a u Atlanti je uslikana jako zanimljiva tetovaža

  • 1

Nova NBA sezona počinje 29. oktobra utakmicom između šampiona Majami Hita i Čikago Bulsa i poslasticom u Los Anđelesu između Lejkersa i Klipersa.

Ekipe koje će jurišati na prsten počele su sa promocijama na medijskim danima, a svi igrači se odlično zabavljaju pozirajući i ćaskajući sa novinarima o očekivanjima u novoj sezoni.

Na promociji tima Atlante Hoksa pažnju je privukao Majk Skot, jedinstvenom tetovažom na ramenu, koja jasno stavlja da mu je košarka "pod kožom".

Inače, ligaški deo sezone završiće se 16. aprila, dok će Ol-star meč biti odigran u Nju Orleansu 16. februara. Dve utakmice će se odigrati van granica SAD - San Antonio i Minesota će 4. decembra igrati u Meksiku, dok će London 16. januara biti mesto gde će se sastati Atlanta i Bruklin.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MJ

    1. oktobar 2013 | 10:50

    Kosarka jednom udje pod kozu i to je to,vise nema nazad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA