MIHA: Preuzimam Zvezdu kad je privatizuju!

Selektor Srbije ostao nedorečen po pitanju želja za novim vlasnikom kluba sa "Marakane". Za pet dana će objaviti da li ostaje selektor Srbije

  • 25

Ne krije želju da bude Zvezdin trener, ali Siniša Mihajlvić smatra da još nije trenutak da sedne na klupu tima s kojim je bio prvak Evrope 1991. godine, kao igrač.

Mihajlović je u izjavi za "Informer" kao razlog za čekanje naveo privatizaciju, bez koje ne postoje uslovi da preuzme prvi tim "crveno-belih".

- S privatizacijom bi sve to bilo mnogo zanimljivo. Jasno je da je ona neophodna, i za Partizan i za Zvezdu. Ja ne krijem želju da budem trener Zvezde - objasnio je Mihajlović.

Mihajlović je imao komentar i na pitanje novinara da li bi mu prijalo da dok vodi tim sa "Marakane", u njemu predsednik bude Dejan Stanković.

- Možda se i to desi. Bili bismo srećni obojica. Bilo bi lepo, ali i da se ne dogodi, nije strašno - rekao je Mihajlović, otkrivši da će odluku o tome da li ostaje selektor Srbije saopštiti šestog oktobra na konferenciji za medije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    1. oktobar 2013 | 08:25

    Kakva zvezda bre jesi normalan? Upropasti reprezentaciju pa sad trrba i u zvezdi da guras svoje igrace vezare za procenat?

  • Marko

    1. oktobar 2013 | 08:30

    Jeste Siniša i novi gazda jedva čeka baš tebe da zaposli kao vrsnog šefa stručnog štaba! Ćuti bre i tebi su dani odbrojani na ovom radnom mestu.

  • Srki

    1. oktobar 2013 | 08:51

    Bio si vrhunski fudbaler, nemamo reci. Ali, batali se trenerskog posla, nije to za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA