LOLO DŽOUNS: Imam 80 kila i jedem 9.000 kalorija dnevno

Da bi održala kilažu, ali i mišićnu masu, ona sada, verovali ili ne, za doručak pojede dva proteinska šejka od kojih svaki ima 1.365 kalorija. Usput, dozvoljeno joj je da se hrani u restoranima brze hrane

  • 0

Nekadašnja američka reprezentativka SAD u atletici Lolo Džons danas "radi na sebi" ne bi li uspela da obezbedi mesto u bob selekciji koja će učestvovati na sledećim zimskim olimpijskim igrama.

- Nikada nisam bila teža, a iskreno, nisam mogla ni da zamislim da ću imati 80 i kusur kilograma - rekla je jedna od najbržih žena sveta, i dodala:

- U bobu je snaga važna i mi kažemo "masa gura masu". Međutim, i dalje imam svoje trbušnjake. Zgodna sam i sa dvadesetak kilograma više.

Iako je "upropastila" sjajno telo koje je imala dok je trčala 100 metara s preponama, Lolo je odlučna da postane jedna od retkih sportistkinja koja će učestvovati na oba najvažnija sportska događaja.

Da bi održala kilažu, ali i mišićnu masu, ona sada, verovali ili ne, u organizam na dnevnoj bazi unosi oko 9.000 kalorija. Primera radi, Lolo je na "dijeti"! Dijeti zbog koje za doručak pojede dva proteinska šejka od kojih svaki ima 1.365 kalorija, a dozvoljeno joj je i da se hrani u restoranima brze hrane!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA