VEČE SUMNJIVIH ODLUKA: Penal za Milan i igrač više za Barsu (FOTO) (VIDEO)

Ne postoji veliko takmičenje nakon kojeg nema prostora za iscrpnu analizu grešaka arbitara, slučajnost ili nemarnost? Gde je pravda za ne tako poznate igrače koji jednako ginu na terenu i srčano brane boje svog kluba?

  • 3

Već je svima muka zbog protekcije koju fudbaleri Barselone nesumnjivo dobijaju od strane arbitara, gde god da se pojave na teritoriji Evrope, a i šire.

Ponovo se dogodila jedna sporna situacija u meču Lige šampiona, u kome su Katalonci gostovali na "Seltik parku" i tek posle dosuđenog crvenog kartona za ekipu domaćih, tačnije za kapitena Skota Brauna, uspeli da dođu do minimalne pobede.

Nejmar je svakako jedna od najvećih svetskih zvezda kada je najvažnija sporedna stvar u pitanju, ali zaista se postavlja pitanje da li to znači da niko ne sme ni da mu diše za vratom, a kamoli da ga dotakne kada ubaci u petu brzinu i krena ka golu protivnika.

Čista nepravda!

Preslikana situacija kao pri jedanaestercu koji je nedavno dosuđen za Real protiv Elčea, kada je Pepe zapravo napravio faul, a sudija dosudio nešto potpuno drugačije.

Ovoga puta u glavnoj ulozi je bio Mario Baloteli, koji je srušio defanzivca Ajaksa Van Der Horna, a sudija je naravno dosudio penal za Milan.

Samo što je Ajaks poveo i kako su svi pomislili došao do tri boda, s obzirom na to da je gol pau u 90 minutu, dogodila se ova, najbalže rečeno, glupost glavnog arbitra meča Jonasa Eriksona.

Ako već ne žele da umešaju mašine u arbitražu fudbalskih mečeva, onda će ozbiljno morati da se poradi na psihi ljudi koji se ovim pozivom bave i da se na bilo koj način, strah, simpatija, divljenje ili pak nešto četvrto prema "velikanima", ostavi za treće poluvreme!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    2. oktobar 2013 | 10:25

    redakcijo pogledajte snimak sta je uradio kapiten seltika.znaci posle faula koji je nepravio sutnuo je Neimara bez ikakvog povoda.Kad im kapiten radi takve stvari zamislite kakvi su im ostali.Nisam tu da branim Barselonu al je ono cist crveni.

  • Gg

    2. oktobar 2013 | 02:11

    Toleee

  • milos

    2. oktobar 2013 | 12:10

    Boze me sachuvaj....ti "grobare" ochigledno u zivotu nisi shutnuo loptu,kad ovo smatrash shutiranjem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA