RAŠOVIĆ: Trebaju nam pojačanja!

- Pratimo našu ligu, u njoj postoje igrači koji su nam interesantni, nadam se da ćemo uspeti nekoga od njih da dovedemo - rekao je trener Partizana

  • 2

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je da će ekipa u narednom prelaznom roku morati da dovede igrače na nekoliko "tankih" pozicija.

U Partizanu generalno nisu zadovoljni poslednjim transfer periodom, što je otvoreno priznao i predsednik kluba Dragan Đurić.

- Radimo kako moramo, sa igračima koje imamo na raspolaganju. Mislim da sve to funkcioniše korektno. Do decembra ćemo gurati ovako, a onda ćemo nastojati da nađemo pojačanja za pozicije na kojima smo "tanki" - rekao je Rašović.

- Pratimo našu ligu, u njoj postoje igrači koji su nam interesantni, nadam se da ćemo uspeti nekoga od njih da dovedemo. Ne žalim za onima koji su otišli, jer kad bi tako bilo, mnogo bi se njih našlo na spisku za poslednjih godinu dana.

Trener Partizana nije mogao da pruži konkretno objašnjenje "slobodnog pada" ekipe u drugom poluvremenu utakmice sa Vojvodinom (1:2).

- Neshvatljivo loše smo ušli u to drugo poluvreme. Posle dva kornera u prvom poluvremenu dozvolili smo im čak 11 u drugom. Duboko smo stajali, postojalo je veliko rastojanje između igrača. Nije nama Vojvodina stvorile neke dramatične šanse, ali se sve promenilo kada smo primili gol.

- Da smo u prvom poluvremenu iskoristili bar jednu od četiri šanse bila bi to druga priča. Jednostavno, takvi padovi se dešavaju u fudbalu, ali, imamo iskusne igrače u odbrani koji će protiv Javora uspeti da se dignu - pokušao je da objasni Rašović možda i najslabije poluvreme crno-belih od početka sezone.

Junak Partizana iz poslednja četiri prvenstvena meča Andrija Živković je zamenjen u 70. minutu, a mladi strateg je taj potez objasnio velikom potrošnjom.

- Andriji je teško da iz nedelje u nedelju drži taj nivo. Njegov organizam nije spreman za svih 90 minuta, a uz to je za vreme koje provede na terenu maksimalno posvećen i napadu i odbrani.

Rašović je na kraju objasnio zašto na "Karađorđu" nije zaigrao Nikola Ninković iako mu je istekla suspenzija zbog isključenja u Užicu.

- Vratio se, radi i konkuriše za tim, ali pauzirao je tri utakmice i neki momci su iskoristili priliku. Na njemu je da se jakim radom vrati među startere - zaključio je Rašović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Novosti/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA