FERGUSON: Mojes je pravi menadžer, ne vraćam se na klupu!

- Započeo sam novi život. Želim da idem na Kentaki derbi, US Masters, Melburn kup. Želim da posetim vinograde u Toskani i Francuskoj - istakao je proslavljeni Škot i otkrio da je imao ponudu da vodi Čelsi

  • 0

Jako loš start Mančester junajteda pod vođstvom Dejvida Mojesa uzrokovao je to da su kladionice ubacile i mogućnost klađenja na povratak proslavljenog Aleksa Fergusona na klupu "đavola".

Ipak, Škot ističe da bi bilo bacanje para kladiti se na njega.

- Nisam zainteresovan da se vratim menadžerskom poslu, niti da se uplićem u rezultate Mančester junajteda. Ekipa je u dobrim rukama, biće Mojes sasvim u redu. On je dobar menadžer, sve će biti u redu - uverava Ferguson.

- Ja sam svoju odluku doneo i mislim da sam za to odabrao pravi trenutak. Ne postoji ni najmanja šansa da se vratim. Započeo sam novi život. Želim da idem na Kentaki derbi, US Masters, Melburn kup. Želim da posetim vinograde u Toskani i Francuskoj - istakao je proslavljeni Škot, i otkrio da je imao ponudu da vodi Čelsi.

- Kada je Abramovič preuzeo klub, poslali su agenta da mi prenese ponudu, a ja sam odgovorio da nema šanse da se to desi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA