LŠ: Gol i asistencija Tošića za pobedu CSKA nad Plzenjom (VIDEO)

Iako su gubili već od četvrtog minuta, Moskovljani na krilima srpskog reprezentativca slavili sa 3:2

  • 0

Fudbaleri moskovskog CSKA upisali su prve bodove u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona! Šampioni Rusije su, posle preokreta, bili bolji od Viktorije Plzenj sa rezultatom 3:2 (2:1), uz gol i asistenciju srpskog reprezentativca Zorana Tošića, ali i dve katastrofalne greške golmana koje su doprinele golu.

Publika na stadionu Petrovski (stadion CSKA ''Himki Arena'' nije u funkciji) još se nije ni smestila na tribinima, a već je usledio hladan tuš. Igrao se četvrti minut kada je Rajtoral savladao Akinfejeva i doneo vođstvo gostima. Međutim, tada je na scenu stupio Tošić, koji je najzaslužniji za potpuni preokret.

Levo krilo CSKA je najpre postigao gol u 19. minutu, da bi deset minuta kasnije asistirao Hondi za drugi pogodak Moskovljana. Posle uzbudljivog prvog poluvremena, u nastavku je viđen pad igre kod oba tima, ali je finiš meča ponovo podigao adrenalin na stadionu gde su u glavnoj ulozi bili golmani ekipa (Akinfejev i Kozačik) koje su u prvom kolu doživele debakl od Bajerna i Mančester sitija.

Igrao se 77. minut kada je defanzivac Plzenja Reznik vratio loptu ka svom golmanu, ali je lopta prošla ispod noge Kozačika i završila u golu. Iako su skoro svi prst uprli u nesrećnog Reznika, koji je ubrzo i napustio susret, prvi koji je odigrao posle mesec dana, krivica je sasvim sigurno golmanova.

Međutim, to nije bilo sve. Kada su svi očekivali da sudija odsvira kraj meča, desio se kiks Akinfejeva, koji je u pokušaju da boksuje loptu, pogodio protivničkog igrača, a Bakošu nije bilo teško da pospremi loptu u praznu mrežu za konačni rezultat 3:2.

GRUPA D:

Mančester siti - Bajern

CSKA-Plzenj 3:2

(Tošić 19, Honda 29, Reznik 77ag - Rajtoral 4, Bakoš 90+1)

GRUPA A:

B. Leverkuzen - Real sosijedad

Šahtjor - Mančester junajted

GRUPA B:

Juventus-Galatasaraj

Real Madrid - Kopenhagen

GRUPA C:

PSŽ-Benfika

Anderleht-Olimpijakos

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA