Golovi koji su obeležili finiš drugog kola Lige šampiona (VIDEO)

Vrhunski napadački stil Negreda, bomba Riberija ili pak fenomenalan slalom Robena, teško je reći koji je najlepši potez

  • 1

Dosta uzbuđenja viđeno je u drugom danu drugog kola Lige šampiona. Palo je 28 golova na osam susreta, a mreže nisu mirovale ni na jednoj od utakmica.

Za vas biramo četiri najlepša pogotka, uživajte!

Prvi je delo krilnog napadača Bajerna i osvajača zlatne lopte za prethodnu sezonu Frenka Riberija, a ujedno je to bio i prvi gol na svim susretima drugog dana.

Koliko je fudbal jednostavna igra pokazao nam je Anhel Di Marija, koji je fantastično plasirao  loptu iza leđa Vilanda za potvrdu suverene dominacije Reala, kako na susretu sa Kopenhagenom, tako i u prva dva kola, gde su Madriđani već postigli 10 golova.

Alvaro Negredo nam donosi definiciju kako napadač mora da reševa situacije. Brzo i efikasno, bez sekunde čekanja, jer u modernom fudbalu nikada nema dovoljno prostora za pametovanje.

Ovaj gol je možda posledica loše postavke golmana Sosijedada, ali ne umanjuje majstoriju Jensa Hegelera za trijumf Bajera iz Leverkuzena.

Poslednji u nizu je mali slalom Arjena Robena, a možda i od same egzekucije zanimljivija je varka kojom je ''slomio kičmu'' srpskom reprezentativcu Matiji Nastasiću.

Vaše mišljenje o svakom od golova možete ostaviti u komentarima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samir

    3. oktobar 2013 | 09:40

    Htjeo sam samo da vas obavijestim da je Zlatan Ibrahimovic,sinoc stigao u posjetu umirucem djetetu u Vares,kako je mali izrazio svoju poslednju zelju da se upozna i sretne Ibrahimovica. On je sinoc poslije utakmice otisao i posjetio malog. Veliki igrac,jos veci COVJEK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA