BOLJI DANI ZA KK PARTIZAN: NIS generalni sponzor crno-belih!

Kompanija Naftne industrije Srbije, čiji je većinski vlasnik ruska kompanija "Gasprom", trebalo bi da donese stabilnost u košarkaškom klubu "crno-bele" porodice

  • 1

Naftna industrija Srbije biće generalni sponzor košarkaša Partizana u sezoni 2013/14!  Ugovor će potpisati generalni direktor NIS Kiril Kravčenko i predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović u petak u hali "Pionir".

Posle teške finansijske situacije u kojoj se košarkaški klub "crno-bele" porodice našao po završetku prethodne sezone, kada je Predrag Danilović izjavio da može da stavi katanac na vrata kluba, usledili su bolji dani za Partizan.

Kompanija NIS, čiji je većinski vlasnik ruska kompanija "Gasprom", trebalo bi da donese mir i stabilnost u košarkaškom klubu Partizan.

Potpisivanju ugovora prisustvovaće trener "crno-belih" Duško Vujošević i prvotimci kluba iz Humske.

Crno-beli su već dobili još jednog sponzora. U pitanju je kompanija Volksvagen, a dvogodišnji ugovor su potpisali direktor putničkih vozila nemačkog automobilskog giganta Milan Lazić i poslovni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad.

- Veliko nam je zadovoljstvo da se Volksvagen opredelio za nas. Svima je poznato da je Volksvagen do sada uglavnom bio u fudbalu, i jako nam imponuje da onog trenutka kada su odlučili da uđu u košarku, to bude dogovor sa košarškim klubom Partizan. Verujem da ćemo to njihovo poverenje opravdati i da ćemo nastaviti sa rezultatima kakve smo imali poslednjih godina, decenija. Ovu sezonu svakako počinjemo sa još jednim velikim pojačanjem, a to je Volksvagen - istakao je Mlađan Šilobad.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    3. oktobar 2013 | 13:10

    Kad bi imali trecinu budzeta makabija ili reala ili barse dje bi nam kraj bio.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA