FERGUSON: Viktorija je kriva za sunovrat Bekamove karijere!

Bivši menadžer Mančester junajteda istakao da je brak sa ''Spajsicom'' promenio Bekamov život

  • 0

Po odlasku u penziju legendarni menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson očito ima dosta slobodnog vremena jer je počeo ''šakom i kapom'' da deli intervjue. Posle izjave da mu je Roman Abramovič nudio bogatstvo kako bi preuzeo Čelsi, Škot je odlučio da se oglasi i povodom karijere njegovog nekadašnjeg učenika Dejvida Bekama.

Ferguson je istakao da se divi karijeri koju je Bekam napravio, ali je dodao da ga je brak sa Viktorijom Bekam ''unazadio''.

- Kao klinac, dok je još imao 12 godina, Bekam je pokazivao veliku starst za fudbalom. Fantastično je trenirao i vežbao. Znao je noću da ostaje na terenu kako bi radio. Bio je u potpunosti na pravom putu. Međutim, kada se oženio Viktorijom njegov život se i te kako promenio - rekao je Ferguson za engleske medije i dodao:

- Vrlo je brzo ušao u svet šou biznisa i odmah je postao fokusiran na druge stvari. Morali smo da ga prodamo Realu.

Trofejni stručnjak je dodao i da ne može da se načudi Bekamovoj odluci da napusti Evropu i preseli se u Los Anđeles Galaksi.

- Nisamo mogao da verujem, ali ni da shvatim zašto je to uradio. I nikada neću. Ja, kada bih išao negde najpre bi ''vagao'' da li je to najbolje za mene. A za njega je bio Real, kao i Junajted - rekao je Ferguson.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA