RODIK: Hteo sam da bijem Đokovića! (VIDEO)

Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković - istakao je američki teniser

  • 10

Tek posle pet godina istina je izašla na videlo! Nekadašnji američki teniser Endi Rodik istakao je, tokom gostovanja na TV "Fox Sports", da je 2008. godine posle duela na US openu fizički hteo da nasrne na Novaka Đokovića.

Neposredno pred tadašnji meč Rodik je javno kritikovao Đokovića zbog učestalih povreda i predaje susreta, što je srpskog tenisera jako iznerviralo, te je nakon pobede uzvratio sličnom merom.

- Veoma sam srećan kada igram sa Rodikom, na njegovom terenu, u njegovom gradu, na njegovom omiljenom turniru, tako da je pobeda nad njim predstavljala veliki napor. To nije lepo, nikako, da se pred tolikim ljudima kaže da sam imao 16 povreda i da foliram. Nemam ništa ni protiv koga, Endi je rekao da sam imao 16 povreda u prošlom meču, što očigledno nisam, zar ne? Sviđalo vam se to ili ne, tako je. Publika je već protiv mene jer misle da foliram sve, žao mi je - istakao je Đoković posle meča.

Rodik je kasnije objasnio situaciju rekavši da je došlo do nesporazuma, ali je u intervjuu otkrio šta se zapravo desilo.

- Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US openu. Pre meča sam pričao svašta, a on je izašao na teren i razbio me.

- Posle meča je i on rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam tada primetio da je njegov trener i te kako krupan. Moj trener je bio visok oko 170 centimetara, imao je 59 kila i bio je veoma sitan. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane - rekao je Rodik.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA