Stojanović priželjkuje reprizu: Na Brdu kao protiv Spartaka!

- Ako budemo igrali kao u pojedinim momentima protiv Spartaka u prošlom kolu, pobeđujemo - rekao je Stojanović

  • 0

U nedelju Crevena zvezda gostuje Čukaričkom u okviru osmog kola Jelen Superlige Srbije, a trener "crveno-belih" Stojanović oprezno i sramežljivo najavljuje pohod na pobedu.

- Odlazimo na jedno zahtevno gostovanje ekipi koja nije slučajno u vrhu tabele, veoma su disciplinovani i odgovorni, što pokazuje mali broj golova na njihovim mečevima. Mi vremena za neke bitne promene u timu nemamo, ali ako budemo igrali kao u pojedinim momentima protiv Spartaka, vaga će prevegnuti na našu stranu. Crvena zvezda uvek ide na pobedu, a na terenu moramo da dokažemo da smo favoriti - jasan je bio Stojanović.

Iako zvanično nije rekao, trener "crveno-belih" nagovestio je da bi neko od rezervista, ko je igrao protiv Zemuna, mogao da dobije šansu u nedelju.

- Za razliku od meča u Ubu, gde sam kroz filter gledao ko bi mogao da dobije šansu, ova provera sa Zemunom je bila mnogo više ohrabrujuća. Možda neko od tih momaka već u nedelju dobije šansu - rekao je Stojanović, koji se potom osvrnuo i na bivše igrače Zvezde koji trenutno nastupaju za Čukarički.

- Imam pozitivno mišljnje o svima, ali ne mogu ovako oceniti da li bi tenutno mogli da igraju za Zvezdu. Potrebno je da ih treniram neko vreme, a da imaju kvalitet, to je sigurno.

Jedan od onih od kojih se najviše očekuje svakako je kreator igre tima sa "Marakane" Miloš Ninković, koji se još nije potouno oporavio od povrede leđa, ali obećava da će stisnuti zube i odigrati maksimalno.

- Ako budemo maksimalno koncentrisani ušli u utakmicu, nećemo imati problema. Ne smemo poleteti posle ubedljive pobede nad Spartakom nego u svaki meč moramo ući ozbiljno, kako nam se ne bi ponovili Donji Srem i Voždovac.

Zvezdin veznjak je karijeru počeo u ekipi Čukaričkog, ali je emocije, ovoga puta, ostavio za posle meča.

- Poznato je da sam ponikao na Banovom brdu, ali ću vam za emocije reći posle utakmice, svakako nije isti osećaj kao protiv drugih klubova, ali sada sam u Crvenoj zvezdi. Borba će se voditi na sredini terena, Čukarički će ići na kontre preko naših grešaka koje su, ruku na srce, ove sezone bile česte - reko je Ninković, a potom je prokomentarisao i svoje igre:

- Nisam zadovoljan, očekujem mnogo više, radim maksimalno na treningu, trudim se i mislim da će uskoro sve doći na svoje mesto. Leđa su mnogo bolje, izdržaću u nedelju a posle sledi reprezentativna pauza koju ću iskoristiti za odmor - zaključio je Ninković.

Šef struke "crveno-belih" će na raspolaganju imati sve prvotimce osim Jokića koji ima blagu povredu, za sada nepoznate prirode.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA