Orlići nikad neće biti jači! Pola seniorske reprezentacije na spisku mladog tima!

Na spisku selektora Ćurčića za kvalifikacione mečeve protiv Severne Irske i Kipra našli su se i ''A'' reprezentativci Matija Nastasić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Aleksandar Mitrović

  • 0

Selektor mlade  fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćuričić objavio je spisak igrača na koje računa u predstojećim mečevima protiv Kipra i Severne Irske u okviru kvalifikacija za plasman na EP u Češkoj 2015. godine. Ono što svakako ''bode oči'' jesu četiri imena koja su se možda neočekivano našla na ovom spisku - Matija Nastasić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Aleksandar Mitrović.

Uzimajući u obzir kvalitete ovih ''A'' reprezentativaca, nema sumnje da će mladi tim Srbije, koji je pojačan golmanom Crvene zvezde Predragom Rajkovićem i levim bekom Parizana Nemanjom Petrovićem biti dosta jači.

- Zahvalnost dugujemo Siniši Mihajloviću, selektoru "A" reprezentacije zbog ustupanja četvorice igrača za zahtevne utakmice koje nas očekuju. Za ovu akciju ima i novajlija na spisku, reč je o Filipu Stojkoviću i Nemanji Petroviću, igračima Čukaričkog, odnosno Partizana. Takođe, golman Rajković će biti na spisku selekcije ispod 19 godina, naravno, u dogovoru sa selektorom te generacije Veljkom Paunovićem - istakao je selektor za zvanični sajt saveza.

Pored pomenutih ''A'' prvotimaca i novajlija iz tabora večitih rivala, na spisku će se naći i prvotimac Čukaričkog Filip Stojković, koji je dobrim igrama na početku prvenstva i golom protiv Napretka to i zaslužio.

Okupljanje članova selekcije Srbije ispod 21 godine zakazano je za ponedeljak, 7. oktobar, u beogradskom hotelu "M", a dva dana kasnije ekspedicija će otputovati na Kipar.

Spisak fudbalera:

GOLMANI:

Nikola PERIĆ (Voždovac)

Marko DMITROVIĆ (Ujpšet)

Đorđe LAZOVIĆ (Javor)

ODBRANA:

Petar GOLUBOVIĆ (OFK Beograd)

Filip STOJKOVIĆ (Čukarički)

Uroš ĆOSIĆ (Peskara)

Matija NASTASIĆ (Mančester siti)

Uroš VITAS (Rad)

Uroš SPAJIĆ (Tuluz)

Nemanja PETROVIĆ (Partizan)

Aleksandar PANTIĆ (Viljareal)

SREDINA TERENA

Srđan MIJAILOVIĆ (Kajzerispor)

Darko BRAŠANAC (Partizan)

Filip ĐURIČIĆ (Benfika)

Aleksandar KOVAČEVIĆ (Crvena zvezda)

Nemanja RADOJA (Vojvodina)

Filip KOSTIĆ (Groningen)

Luka MILUNOVIĆ (Crvena zvezda)

NAPAD:

Uroš ĐURĐEVIĆ (Rad)

Lazar MARKOVIĆ (Benfika)

Aleksandar MITROVIĆ (Anderleht)

Aleksandar PEŠIĆ (Jagodina)

Nikola STOJILJKOVIĆ (Čukarički)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA