ŽELITE ZATEGNUTU GUZU? Ovako to radi Ivana Španović! (FOTO)

Srpska atletičarka, koja je proglašena za najlepšu na nedavno završenom SP u Moskvi, pokazala koje su vežbe dobre za zategnutu pozadinu

  • 7

Srpska atletičarka Ivana Španović jedna je od najzgodnijih sportiskinja kod nas, a i u Evropi. Zato nije ni čudo što je ponela titulu najlepše atletičarke na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u atletici u Moskvi, gde je osvojila bronzanu medalju u skoku udalj.

Ona je odlučila da pokaže kako je uspela da izvaja savršeno telo, a posebno kojom vežbom je uspela da zategne guzu.

- Za sve ljude dobre volje. Gluteus toning - napisala je Ivana na svom Tviter profilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ironičar

    4. oktobar 2013 | 20:54

    Eh da je naterati sve mlade devojke ovako vežbe da rade za guzu... mnogo više muških rade na telu.. sklekove te neke teretane nego devojke koje samo sede na kaficama i tračaraju ili gledaju sapunice... nije ništa teško samo uzmite svaki dan makar 20-30 minuta vremena i odradite neke vežbe za guzu (naravno kako treba da s enaći na youtubu) i jedite dovoljno - nikakve diete! i rezultati će biti... samo ne odustajte i tada kad budu rezultati nego nastavite... (p.s. najgore mi je kad sam moro nekadašnjoj devojci da objasnim kako bi bilo dobro da radi vežbe za guzu ... odma se naljute i iz principa neće da rade nikakve vežbe a vremena na pretek... a ja se ubijam od sklekova svakakvih i trbušnih.... i onda se pitaju zašto gledamo muški za drugima (sa atletskim telom) eh šta su ti ženske...)

  • Jokica

    4. oktobar 2013 | 22:01

    Apsolutno se slazem!12.godina treniram i vezbam svakodnevno.Ne pratim Farme,Zvezde,zvezdice i tracarnice.Zadovoljna sam sobom i uzivam u pogledima divljenja!Ljudi,kad bi znali sta znaci zadovoljstvo sobom,batalili bi ste sve budalastine i posvetili se svom zdravlju i izgledu.Bili bi manje ogorceni i ispunjeni.Naravno,ne bi ste imali potrebe za ljubomorom na bilo koga!Probajte,moje dugogodisnje iskustvo je potvrda za svaku napisanu rec!

  • Mućki provokator

    5. oktobar 2013 | 00:31

    Ja bih radije nju nategnio u guzu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA