Zvezda u blokadi zbog 500.000 evra!

Crveno-beli duguju Borcu iz Čačka za transfere Darka Lazovića, Marka Mugoše i Filipa Mladenovića. Takođe, nedavno je stigla i tužba bivšeg igrača Bronovickog koji potražuje 600.000 evra, pa je klub sa Marakane u velikim problemima

  • 11

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo je u blokadi računa, a razlog je dug prema Borcu iz Čačka od 500.000 evra, prenosi list "Alo". Iako se pojavila informacija da je blokada nastala zbog tužbe bivšeg igrača Gregoža Bronovickog od 600.000 evra, potpredsednik kluba Nebojša Čović je istakao da blokada nije zbog toga

- Bronovicki je stara priča, ali nije on razlog nove blokade. Reč je o dugu prema Borcu iz Čačka koji se vuče već godinama - rekao je Čović za "Alo"

Klub sa Marakane duguje Čačanima od 2009. godine kada je među crveno-bele stigao Darko Lazović, a zatim Marko Mugoša, pa Filip Mladenović. Čačani su do sada izlazili u susret Zvezdi kada joj je bila frka zbog dobijanja Evrolicence a nekoliko puta je dug reprogramiran.

Čelnici kluba pokušavaju da se dogovore sa Upravom Borca ali to izgleda za sada ne uspeva pa su Čačani pustili menicu i blokirali račun na pola miliona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    5. oktobar 2013 | 00:46

    zna Covic taktiku,isto kao sa kk.Sad ce da ugasi fk nikom ne plati nista i fuzija sa Sopotom!

  • Milan

    5. oktobar 2013 | 03:37

    Ciganska posla, U dugovima do guse,a zive u secanju na Bari? I tamo neke slucajne trofeje??? Parni valjak i ako vec gazi cigansturu vec 10 godina, ipak ima dusu I DOSTOJNO BRANI SRPSKE BOJE TU I TAMO? cigansturi istekli pasosi, novi im i netrebaju, posto uvek sede doma?

  • wow

    5. oktobar 2013 | 00:50

    sta je pudlice sto se sad ne javis,ako treba dace djura na zajam vratices kad mozes ako mozes hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA