Nastasić razbio arkadu Kolarovu u pobedi Sitija! (FOTO)

Srpski fudbaleri koji nastupaju za Mančester siti sudarili se u jurnjavi za loptom, a loše je prošao zamenik kapitena srpske reprezentacije kome je razbijena arkada. Siti pobedio Everton sa 3:1 golovima Aguera, Negreda i Hauarda

  • 5

Ko će koga ako neće svoj svoga! Fudbaler Mančester sitija, Matija Nastasić, sudario se na meču Sitija i Evertona sa svojim saigračem i zemljakom Aleksandrom Kolarovim i razbio mu arkadu!

Situacija se desila kada su obijica igrača krenula na loptu, a Nastasića je gurnuo jedan igrač Everona pa je u skoku zakačio laktom Kolarova i raskvario mu arkadu.

Posle ukazane pomoći Kolarov je ustao sa terena i pokazao svom saigraču prstom na čelo u fazonu" Jesi normalan, da li gledaš kuda ideš" Kolarov je napustio igru, a zamenio ga je Gael Kliši.

Inače, fudbaleri Mančester sitija su savladali Everton rezultatom 3:1 i naneli "karamelama" prvi poraz u sezoni. "Građanima" je ovaj uspeh došao kao poručen, posle loše partije protiv Bajerna u Ligi šampiona, a njime su se, barem privremeno, popeli na deobu drugog mesta sa Liverpulom i Totenhemom.

Premijer liga, 7. kolo:

Subota:

Mančester siti - Everton 3:1

(Aguero Negredo 17, Aguero 45, Hauard 69. Ag - Lukaku 16)

Kardif - Njukasl

Fulam - Stouk

Hal - Aston Vila

Liverpul - Kristal Palas

Sanderlend - Mančester junajted

Nedelja:

Norič - Čelsi

Sautempton - Svonsi

Totenhem - Vest Hem

VBA - Arsenal

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileta

    5. oktobar 2013 | 18:56

    Ljudi to je fudbal i to se desava.... Slucajnost da su se bas njih dvoijca sudarili. Ali nista strasno posto je Kolarov verovatno emotivno odreagovo u tom trenutku.......

  • Black

    5. oktobar 2013 | 22:28

    Ama nije se derao Nastasicu...ima snimak, kad se dere kamera je uperena u Kolarova i onog što ga je gurno prema Nastasicu,onaj se nesto kao pravda, objašnjava Yaya Toure-u nešto..a Nastasic bio na podu

  • loki

    5. oktobar 2013 | 17:46

    Nasa dva najlepsa fudbalera ! Kolarov i Nastasic !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA