Mačvan: Počeo sam da igram golf, opušta me!

Košarkaš Galatasaraja oporavio se od povrede leđa i spreman dočekuje novu sezonu u turskoj ligi i Evroligi

  • 3

Srpski košarkaš Milan Mačvan spreman je za novu sezonu u dresu Galatasaraja.

Nakon leta koje je proveo lečeći povređena leđa, zbog čega je izostao i iz nacionalnog tima, 23-godišnji krilni centar započeće novu sezonu ovog vikenda kada počinje tursko nacionalno prvenstvo.

Takođe, Mačvan je posle oporavka našao novi hobi u danima kada nema obaveza na treninzima i utakimicama u Galatasaraju, a to je igranje golfa.

- Golf volim da igram, jer je dosta umirujuć i zahteva mnogo koncentracije. Naravno, to kod mene još nije na nekom visokom nivou, ali sa prijateljima sam redovan gost na terenima na Adi - rekao je Mačvan.

Srpski košarkaš je objasnio da u novu sezonu ulazi spreman i zdrav, što mu je bio glavni cilj, kao i da očekuje veliku borbu za mesto u timu.

- Najbitnije mi je da sam se fizički potpuno oporavio od povreda iz prošle godine i da potpuno zdrav dočekujem novu sezonu. U klubu nas ima sedmorica stranaca, tako da će u turskom prvenstvu dvojica morati da sede na strani, što može da bude i prednost, jer je sezona vrlo duga - ističe krilni centar, i dodaje:

- S obzirom na to da smo prošle godine osvojili šampionat, ove godine su ambicije najveće moguće u svim takmičenjima. Igramo i Evroligu, tako da će biti još teže doći do ciljeva, ali s ovim rosterom sve je moguće - objašnjava Mačvan ciljeve u novoj sezoni.

Ove godine Mačvan neće biti usamljen u Galati jer će mu društvo praviti i Zoran Erceg, nekadašnji saigrač iz FMP-a.

Drago mi je da je stigao. Radi se o sjajnoj osobi i košarkašu koji će nam mnogo pomoći. Imamo odličan i iskusan tim, vrlo je bitno kako će sve to izgledati na početku, a nadamo se da će biti dobro. Najveći kvalitet je to što imamo puno dobrih igrača koji su u stanju da dobijaju utakmice - kaže srpski košarkaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    7. oktobar 2013 | 17:51

    Nek si živ i zdrav! A za reprezentaciju ne možeš da igraš!!n

  • Karaburma cela crno-bela

    7. oktobar 2013 | 15:24

    Silovo si zvezdu macvane...

  • bOomERaNG

    8. oktobar 2013 | 01:06

    Igraj golfa seljacino !!!!!!! Do juce si orao njive a sad igras golfa !!! A nemozes za reprezentaciju !!!!!!!!!! Obuci suknju !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA