KOKEZA: Spreman sam da podnesem ostavku!

Potpredsednik Crvene zvezde ocenio da uprava u sadašnjem sastavu ne može da nastavi rad i smatra da je bilo dosta zamazivanja očiju javnosti

  • 11

U Crvenoj zvezdi buran ponedeljak, nekadašnji gigant nastavlja sa posrtanjem, ali bar nikad nije dosadno. Mediji prenose da očekivani odlazak trenera Slaviše Stojanovića neće biti jedini, potpredsednik Slaviša Kokeza najavio je da je spreman da podnese ostavku, a u medijima se pominje da bi "Marakanu" mogao da napusti i sportski direktor Zoran Stojadinović.

- Spreman sam da podnesem ostavku, nisu problem samo trener i igrači, ne treba krivicu svaljivati samo na njih. Veliku odgovornost snosi i uprava koja u ovom sastavu ne može više da funkcioniše. Nešto mora da se menja, a ja sam spreman da podnesem ostavku ako je to rešenje. Dosta smo zamazivali oči javnosti - izjavio je Kokeza po dolasku na "Marakanu", gde se održatva sednica Upravnog odbora.

Sporstki direktor nije bio tako određen.

- Nemam nikakav komentar i nemam nikakvih informacija - rekao je Stojadinović po dolasku, dok je potpredsednik  Ivica Tončev potvrdio očekivanja da će se dosta toga rešavati, ali izbegao je da pomene konkretna imena.

- Promena u Zvezdi će svakako biti, samo vam sada ne mogu reći koje tačno - izjavio je Tončev pred početak sednice UO.

Zoran Bašanović, član Upravnog odbora, a široj javnosti najviše poznat kao estradni menadžer, izjavio je da je u pitanju redovna sednica uprave, ali da će svakako dominirati goruće teme.

Budite uz Telegraf jer ćemo vas pravovremeno informisati o svim bitnim dešavanjima u najpopularnijem i najtrofejnijem srpskom klubu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M. - A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA