NFL: Džetsi do slavlja u poslednjoj sekundi!

Šutem sa 43 jarda Njujorčani stigli do trijumfa u Atlanti nad Falkonsima 30:28 i zabeležili već treću pobedu, uz briljantnu igru mladog kvoterbeka Džino Smita

  • 0

U poslednjem meču 5. kola NFL sezone Njujork Džetsi trijumfovali su kao gosti nad Atlanta Falkonsima 30:28, šutem Nika Folka sa 43 jarda doslovno u poslednjoj sekundi.

Džetsi su tako zabeležili već treću pobedu, što je iznad svih očekivanja, dok ekipa Atlente sa četvrtim porazom predstavlja jedno od najvećih razočaranja prvenstva. Falkonsi imaju vremena da se poprave, ali čini se da, posle tri uzastopna učešća, ove godine neće u plej-of.

U redovima domaćina blistao je debitant kvotervek Džino Smit koji je pružio nesumnjivo najbolju partiju tokom kratke profesionalne karijere. Bio je izuzetno precizan, kompletiravši 16 od 20 dodavanja za 199 jardi uz tri pasa za tačdaun, bez izgubljene lopte i izuzetan pas rejting 147,7.

Povrh svega, kada je Atlanta povela 28:27 tačdaun pasom meta Rajana za Levina Toiloloa 1:55 pre kraja, Smit je organozovao uspešan napad i doveo svog šutera u poziciju da donese pobedu. Ako Džetsi ovako nastave doigravanje je sasvim realna mogućnost, a Divizija Istok Američke konferencije, ispostavlja se prilično zanimljiva i moguće je da se okonča dugogodišnja dominacija Nju Inglanda.

Rezultate ranije odigranih mečeva možete da pogledate ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA