KUP: Partizan na Čairu, Zvezda čeka Radnički 1923 na Marakani! (FOTO)

Aktuelni šampion putuje u Niš gde je tokom sezone izgubio prve bodove, dok ''crveno - beli'' čekaju Radnički 1923

  • 0

Svi srpski fudbalski putevi su u utorak vodili u Staru Pazovu gde je, osim okupljanja reprezentacije, u centru pažnje bilo izvlačenje parova osmine finala Kupa Srbije. Kuglice sa imenima timova u šeširu izvlačili su reprezentativci Srbije i bivši igrači Partizana i Crvene zvezde Radosav Petrović i Nenad Tomović.

Derbi meč svakako će se igrati u Nišu gde na noge Radničkom dolazi šampion Partizan čije je ime izvučeno već u prvj seriji. I drugi večiti rival će koplja ukrstiti sa drugim Radničkim koji je u prvom kolu bio domaćin, što automatski znači da će ''crveno - beli'' svog protivnika čekati na ''Marakani''.

Zanimljivo, i Zvezda i Partizan su se već jednom sastajali sa ovim protivnicima u okviru Jelen Superlige. ''Crveno - beli'' su slavili u Kragujevcu sa 1:0 dok su ''crno - beli'' prvi kiks u prvenstvu doživeli upravo protiv Radničkog (0:0).

Za razliku od Partizana koji je već na početku saznao ime protivnika, Zvezda je do samog kraja sterpela, a sudbina je vrlo lako mogla da ih spoji sa Čukaričkim koji je u nedelju savladao ''crveno - bele'' u prvenstvu.

Parovi osmine finala Kupa Srbije (sreda 30.oktobar)

Radnički Niš - Partizan

Spartak - Napredak

Sloboda Užice - Voždovac

OFK Beograd - Jedinstvo Užice

Donji Srem - Borac Čačak

Vojvodina - Novi Pazar

Čukarički  - Jagodina

Crvena zvezda - Radnički 1923

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA