Vujošević pred Megu: Nećemo da rizikujemo sa Milutinovim!

Mladi centar zbog problema s povredom verovatno propušta i meč s Mega Vizurom. Lovernj: Mi nemamo lidera, skladno delujemo kao ekipa!

  • 2

Partizan ne menja ritam. U sredu uveče protiv Mega Vizure mlada četa Duška Vujoševića pokušaće da još jednom ubeljivom igrom ostvari pobedu, a strateg srpskog šampiona upozorava pred dolazak tima koji mečeve igra u Smederevu.

- Vizura je nov klub na košarkaškom nebu, koji je na iznenađujuć način stigao u ABA ligu. Odlična su ekipa, mladi momci čine ozbiljan klub s dvoranom i ozbiljnim sredstvima u budžetu. Pokušaće da nadoknade bodove koje su izgubili protiv Cedevite - rekao je Vujošević.

Nikola Milutinov je počeo da trenira, ali trener "crno-belih" nije siguran da će igrati.

- Povreda kolena je takva da može lako da se obnovi. Moramo da budemo ozbiljniji jer je i lane imao sličnu povredu - objasnio je trener "crno-belih".

Konstatacija novinara da tim nije u najboljoj formi nije naišla na odobrenje Vujoševića.

- Ne. Možda pojedinačno. Oseća se izostanak Bertansa, koji će se naknadno pridružiti. Do tada imamo 12 talentovanih igrača koji ispunjavaju zadatke.

Vujošević je prokomentarisao pobedu CSKA nad Minesotom u noći između ponedeljka i utorka, te je podsetio na činjenicu da je Dule prvi evropski trener koji je sa ekipom obedio NBA ligaša na tlu SAD.

- Veliki je to uspeh iako Minesota nije u gornjem nivou kvaliteta NBA ekipa. Ne treba isticati da je nevažan rezultat, jer jeste.

Novinar Telegrafa je upitao Žofrija Lovernja da li smatra da će mu ova sezona biti teža, zbog činenjice da su očekivanja od njegovih partija sada mnogo veća u Beogradu.

Period upoznavanja je prošao, Lovernj je jedan od glavnih aduta "crno-belih" u sezoni.

Priznao je osvajač evropskog zlata sa reprezentacijom Francuske da nije u najboljoj formi, ali da je došao sa velikim iskustvom, s obzirom na to da je toliko period proveo trenirajući sa jednim Parkerom i Dijaom.

- Ne osećam veći pritisak u odnosu na prošlu sezonu. Uvek ću davati maksimum da ispunim zahteve trenera. Što se tima tiče, mi nemamo lidera, već skladno delujemo kao ekipa.

- Partizan napreduje. Ako odigra ozbiljno, neće biti nikakvih problema protiv Mega Vizure - rekao je Lovernj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karaburma cela crno-bela

    8. oktobar 2013 | 16:26

    Uzmi dule evro titulu

  • Karaburma cela crno-bela

    8. oktobar 2013 | 16:26

    Salalala dule vujosevic salalala u zmi dule 4 krune ove sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA