TUMBA ZA TELEGRAF: Ne vraćam se u Partizan!

Legendarni trener i donedavni sportski direktor "crno-belih" demantovao tvrdnje da bi mogao da postane potpredsednik umesto Branka Ružića. "U ovom trenutku ne planiram da se vratim"

  • 0

Mada su se u medijima pojavile informacije da je najtrofejniji trener u istoriji Partizana i kasniji sportski direktor Ljubiša Tumbaković pred povratkom u klub, on je to odlučno demantovao u izjavi za Telegraf.

Od navodne kombinatorike da nasledi Branka Ružića na mestu potpredsednika, izgleda da neće biti ništa.

- Nije istina da se vraćam u Partizan, ne znam uopšte odakle ta informacija - izjavio je Tumbaković za naš portal.

- Po povratku iz Kine bio sam u klubu i popio kafu sa ljudima koji su se tu zatekli, to je sve. O povratku i ne može da se odlučuje tek tako, to se donosi na nivou kluba. U ovom trenutku to mi nije u planu - pojasnio je Tumbaković.

Upitan da li bi eventualni odlazak Dragana Đurića sa mesta predsednika Partizana uticao da promeni mišljenje, popularni Tumba odgovorio je odrično, negirajući da je uopšte bio u sukobu s prvim čovekom šampiona iz Humske.

- Nikada nisam bio u sukobu sa Đurićem, nisam se svađao ni sa kim, a iz Partizana sam otišao uz dozvolu Upravnog odbora. Partizan, naravno, ostaje moj klub, sada ne planiram da se vratim, a o nekoj daljoj budućnosti nema smisla pričati.

Što se tiče aktuelnog trenutka "crno-belih", Tumbaković smatra da stvari nisu tako loše i ne misli da su "crno-beli" na čelu tabele samo zato što je "večiti rival" Crvena zvezda u još većim problemima.

- Partizan gleda samo svoje dvorište i to je formula uspeha. Istina je da je bilo nekih posrtanja, ali "crno-beli" su prvi na tabeli i mada organizacija kluba baš i nije moj fah, mogu da kažem da su u tom segmentu i dalje najbolji u Srbiji - zaključio je legendarni stručnjak giganta iz Humske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(A. Čolović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA