Ko je kriv za fijasko u slučaju Mladenović - Stojadinović ili Čović?

Dok potpredsednik ''crveno - belih'' optužuje sportski sektor za neodlazak levog beka u Evijan, sportski direktor prstom upire na finansijski

  • 3

Pogrešne odluke čelnika kluba izbile su iz džepa Crvene zvezde oko 700.000 evra što je u ovom momentu preveliki i preko potreban novac posrnulom gigantu sa ''Marakane''. Umesto da su letos prodali Filipa Mladenović za pomenutu sumu, sportski sektor se odlučio da zadrži levog beka koji ''sitno'' broji do odlaska iz kluba.

Upiranje prstom i traženje krivca je neizostavan scenario na ''Marakani'', a ubrzo pošto je Mladenović podneo zahtev za sporazumni raskid ugovora, ''knjiga krivaca'' je spala na dva slova  - potpredsednika Nebojšu Ćovića i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Dok Čović tvrdi da je sportski sektor, pod kojim misli na sve zadužene za sportska pitanja, kriv za fijasko po pitanju levog beka, Stojadinović ističe da je finansijski sektor stopirao transfer.

- Evijan je ponudi 600.000 evra, mi smo tražili 800.000 i 30 odsto procenata, pa smo se našli na 700.000 evra plus 20 odsto od naredne prodaje. Međutim, onda sam dobio informaciju od sportskog sektora kluba da ga ne treba prodavati za te pare, već da će njegova cena porasti - rekao je Čović, a prenose ''Novosti''.

S druge strane Stojadinović je krivicu svalio na finansijski sektor koji je, prem njegovim rečima, tvrdio da je u pitanju suviše mala cifra i da ne rešava probleme.

- Izričito smo tražili da se proda Mladenović pošto smo videli da prednost ima iskusniji Mijailović. I čim je igrač video da je u drugom planu odlučio se na ovakav korak, a Zvezda je ostala bez zarade koja bi značila za neke projekte - rekao je Stojadinović za ''Sport''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf/Sport/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA