Babić i Jovanović novi potpredsednici FK Partizan

- Navijači su s pravom ogorčeni jer nemaju pravu informaciju šta se kod nas dešava. Pitaju se stalno gde su nestali milioni od transfera... Napravićemo presek stanja i obavestiti javnost gde odlazi novac - rekao je Babić, još uvek predsednik FS Beograda

  • 1

Branko Ružić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, neće napuštati Humsku, ali će zbog obaveza vezanih za politički angažman pojavljivanje redukovati. Ružić je sada član Upravnog odbora crno-belih, koji su posle više sati sastančenja odlučili da upražnjeno mesto u potpredsedničkoj fotelji daju dvojici - Ratomiru Babiću i Dušanu Jovanoviću.

Babić, sada predsednik Fudbalskog saveza Beograda, rekao je posle sastanka da će se u bliskoj budućnosti, zbog slabih igara, pojačati aktivnosti dok će čelnici veoma brzo javnosti saopštiti šta se dešava i kakva je zaista situacija u klubu.

- Navijači su s pravom ogorčeni jer nemaju pravu informaciju šta se kod nas dešava. Pitaju se stalno gde su nestali milioni od transfera... - rekao je Babić i dodao:

- Napravićemo presek stanja i obavestiti javnost gde odlazi novac. Tražio je i predsednik da se s tim podacima izađe javno, kako se više ne bi govorilo o avionima i kamionima.

Upitan da prokomentariše trenera Vuka Rašovića Babić je bio kratak:

- Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je, recimo, razlog neuspeha u Evropi...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA