Valdez ide kod Murinja?

Iskusni golman Barselone želi da završi ugovor na "Kamp nou", a priča sa Monakom nije realna, ali se ne isključuje mogućnost da transfer u London ne propadne

  • 0

Barselona na kraju sezone ostaje bez golmana Viktora Valdeza. Ovo i nije vest, pošto je njegova želja da napusti "Kamp nou" poznata. Valdez je Barsu hteo da zameni još prošle zime kada se spekulisalo o selidbi u Monako.

Međutim, kako sada pišu francuski mediji, Valdez neće ostati na obalama Meridijana, već će se preseliti u kišni London jer je, kako kažu, potpisao predugovor sa Čelsijem! Rokada na golu "plavaca" nije nemoguća pošto je Žoze Murinjo već saopštio Petru Čehu da će na leto moći da biri gde će da igra.

Čeh je na golu tima sa "Stamford bridža" već jednu deceniju, a bar sedam-osam godina je među najboljim čuvarima mreže sveta. Valdez bi, pišu Francuzi, potpisao trogodišnji ugovor po kojem bi po sezoni imao blizu deset miliona evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA