Raduljica nemoćan u duelu sa Pekovićem! (VIDEO)

Crnogorski centar postigao je 10 poena u pobedi "vukova" protiv Milvokija sa 98:89 za koji je Raduljica zabeležio dva poena uz katastrofalan šut iz igre

  • 2

Pripremnu utakmicu za NBA sezonu između Milvoki baksa i Minesota timbervulvsa obeležio je duel nekadašnjih saigrača iz Partizana Nikole Pekovića i Miroslava Raduljice u kojem se bolje snašao crnogorski centar.

U pobedi "vukova" sa 98:89, za gotovo isti period proveden na parketu Peković je zabeležio 10 poena, dok je srpski centar postigao samo dva poena uz izuzetno loš šut iz igre 0 od 6.

Za razliku od debitantskog meča na NBA parketima, kada je postigao šest poena, Raduljica drugu priliku nije iskoristio na pravi način, a promenljive partije bi mogle da ga koštaju minuta u sezoni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    12. oktobar 2013 | 03:41

    Peković treba da igra za Srbiju! Kad bi Crna gora bila pravedna i ne izdajnička bilo bi ok igrati za srpsku nezavisnu državu, a ovako ne vidim razloga. Ne bi trebali Srbi da igraju za državu koju vodi srpski izrod Milo & co. i CPC.

  • Pearce

    12. oktobar 2013 | 01:02

    Treba vremena za adaptaciju. Peković kada je došao nije bio ništa bolji, a vidi ga sad potpisao ugovor na 5 godina za 60$ miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA