SRAMOTA: Ugrožen odlazak na OI naše jedine skijašice!

Nevena Ignjatović, jedina devojka koja je trebalo da nas predstavlja na zimskim Igrama u Sočiju, primorana da prekine pripreme, jer Skijaški savez ne daje novac koji mora da uplati kao nosilac programa

  • 2

Odlazak Nevene Ignjatović na Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014,  je ugrožene jer joj Skijaški savez Srbije (SSS) nije uplatio predviđena sredstva, saopštio je danas vođa tima najbolje srpske skijašice.

Inače, Nevena je jedina devojka u, za sada, tročlanom timu Srbije za Igre u Sočiju.

- Nevena Ignjatović je primorana da prekine pripreme za Soči jer Savez ne sprovodi obaveze koje, kao nosilac njenog programa, ima prema njoj - kaže se u saopštenju koje je potpisao vođa tima Todor Ignjatović.

Kako se navodi, otkazan je i planirani završni trening na glečeru Molltaler u Austriji, koji je zakazan za period od 15. do 25. oktobra.

- Pored otkazivanja treninga u Austriji, pod znakom pitanja je i odlazak na Svetski kup u Finskoj - navodi se, između ostalog, u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA