Peđa Stojaković: Voleo bih da moj dres stoji pored Divčevog!

Proslavljeni srpski as bio bi oduševljen ako bi mu Sakramento podigrao dres pod svodove "Arko Arene" i veruje da nikome više od Evropljana neće poći za rukom da pobedi u šutiranju trojki na Ol-star vikendu, kao što je on uradio dva puta

  • 0

Jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena Predrag Peđa Stojaković voleo bi da njegov dres sa brojem 16 jednog dana bude na svodu dvorane "Arko Arena" u Sakramentu, baš pored dresa Vlada Divca.

U intervjuu za portal "Tokbasket" (talkbasket.net) Stojaković je istakao da neće niko nikada od Evropljana da pobedi u šutiranju trojki na Ol-star vikendu, kao što je on to uradio.

- Za mene bi značilo mnogo da moj dres bude dignut na svod dvorane, jer sam toliko truda uložio za taj klub.

- Bila bi izuzetna čast da moj dres stoji pored opreme Vlade Divca i Krisa Vebera. Imali smo sjajnih šest godina, u kojim smo uspeli da jedan od najgorih klubova učinimo jednim od najboljih u kratkom vremenskom periodu - rekao je Stojaković.

On je tokom karijere dva puta osvajao titulu najboljeg trojkaša tokom Ol-star vikenda, po čemu je najbolji od svih evropskih košarkaša, ali kako legendarni as ističe, teško će to uraditi još neko iz Evrope.

Od evropskih košarkaša verovatno niko nikada neće ponoviti to - kratko je rekao Stojaković.

(Telegraf.rs/talkbasket.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA