DELIJE: Napravićemo neviđen spektakl u Areni za prvi meč Evrolige!

Navijači crveno-belih zamolili su sve koji dođu u Arenu da se ponašaju sportski i pomognu klubu da ostvari pobedu protiv Lokomotive iz Kubana u četvrtak od 19 časova

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde posle 15 godina nastupaće u Evroligi, a navijači crveno-belih spremni su da naprave spektakl u Kombank areni. Delije do sada nisu organizovano dolazile u Arenu, pa će meč u četvrtak protiv Lokomotive iz Kubana biti veliki ispit za navijače Zvezde.

- Hala u kojoj nikada nismo bili prima 18.900 posetilaca. Red bi bio da pokažemo košarkaškoj navijačkoj populaciji kako to može da izgleda. Evo prilike da napravimo istorijski iskorak i naš tim dovedemo do prve pobede u grupi, ali i da napravimo spektakl za pamćenje! Verujemo da imamo taj potencijal koji niko nema među navijačima - stoji u saopštenju na sajtu delije.net.

Navijači crveno-belih zamolili su sve koji dođu u halu da se ponašaju sportski i pomognu klubu.

- Delije će stajati na gornjem delu severne tribine sa koje će biti skinute stolice. Svi koji žele da navijaju neka kupe karte za taj sektor. Vodite računa da je ovo Evroliga! Kriterijumi su rigorozni i tako moramo da se ponašamo u hali, jer ne želimo da oštetimo naš klub koji je konačno stao na noge. Takođe, ne želimo da oštetimo imovinu Arene, jer će naš klub to debelo platiti.Idemo Delije! - zaključeno je u saopštenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: delije.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA