PRAVDA NEMA GRANICE: Uhapsili sudije u sred utakmice (VIDEO)

Dvojica sudija američkog fudbala uhapšena su zbog verbalnog incidenta sa publikom, gde su pri tom, hteli da sa tribina izbace policajce (obezbeđenje) pošto je lokalni orkestar bio glasan

  • 1

Dvojica sudija američkog fudbala uhapšena su u sred utakmice! Događaj koji je zbunio sve na terenu, ali i na tribinama dogodio se u petak, a razlog hapšenja je, pazite sada, verbalni incident sa publikom!?

Dvojica sudija odmah su odvežena u stanicu, a procesuirani će biti zbog ugrožavanja javnog reda. Usput, jedan od odvedenih je pokušao da sa stadiona izbaci policajce koji nisu mogli da smire lokalni orkestar!?

Epilog verbalnog duela je prekid utakmice od 25 minuta i završetak meča bez dvojice delilaca pravde. Meč je prekinut sredinom treće četvrtine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrazyHorse

    12. oktobar 2013 | 22:48

    God bless America!!! Mrzeo sam ih kao i svaki Srbin iz Srbije, ali od kako sam pre dve godine dosao ovde sve vise i vise pocinjem da volim ovaj sistem. Mozete da pricate sta hocete, ali demokratija i pravo gradjana se zaista postuju. Ko je ziveo ili zivi u Americi zna o cemu pisem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA