Mamić oterao Lija Adija!

Izvršni predsednik zagrebačkog Dinama i stručni štab nezadovoljni učinkom Ganjanina i Bakarija Sare, zbog čega su im se zahvalili na dosadašnjoj saradnji

  • 2

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Li Adi neće biti član zagrebačkog Dinama, jer nije zadovoljio kriterijume izvršnog predsednika kluba Zdravka Mamića. U Dinamo je fudbaler došao iz kineskog Dalijana Aerbina na pozajmicu.

Mamić i stručni tab su bili nezadovoljni učinkom Ganjanina i Bakarija Sare, zbog čega su im se zahvalili na dosadašnjoj saradnji, prenose hrvatski mediji.

Adi je bio velika želja izvršnog predsednika još dok je nastupao za Zvezdu, ali mu se iz nekog, dosta nerazumljivog, razloga baš on svideo, navode mediji.

Osim što nije pokazao zadovoljavajuću igru, za Adija se sumnja i u njegove godine.

"Navodno ima samo 23, a iz Beograda za bivšeg igrača Crvene zvezde kažu da dobro igra samo dok je toplo. Ne pomaže mu ni što je samotnjak, uvek je sam i sa velikim slušalicama na ušima. Vodio ga je i Robert Prosinečki u Zvezdi, pa mu pet dana nije došao na trening i nije se nikome javio..," zaključuje se u izveštaju portala 24sata.hr.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA