MUTA: Igrače pravimo Dule i ja! Igrači se prave van Beograda!

- Nije nam potreban isti ''kolač'' kao ''večitima'', ali zašto država nama ne da 100.000 evra nego se uvek mučimo? - govorio je nezadovoljni trener Radničkog

  • 7

Trener Radničkog Miroslav Nikolić bio je vidno razočaran posle meča trećeg kola ABa lige, u kom je Crvena zvezda potpuno nadigrala njegovu ekipu.

- Nema šta mnogo da se kaže, Radnički je bio neozbiljan. Mi smo skromna ekipa, iako smo iznenadili Cibonu u Zagrebu, Radnički nema ekipu za Fajnal for, ali se borimo i videćemo da li ćemo uspeti - rekao je Nikolić, koji je onda apelovao na državu da finansijski pomogne njegov klub, kao što je to uradila sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

- Boli me što Zvezda i Partizan imaju pomoć Srbije, ali i mi predstavljamo ovu zemlju u Jadranskoj ligi i Evropi. Nije nam potreban isti ''kolač'' kao ''večitima'', ali zašto država nama ne da 100.000 evra nego se uvek mučimo? Nađite i nama jednog sponzora. Mi stalno pravimo iznenađenja, ali nas niko ne priznaje. Pomozite i nama da napravimo nekog igrača za Zvezdu i Partizan. Ne znam da li ću uopšte zadržati ovu ekipu do kraja lige - rekao je Nikolić, i okupljenim novinarima ukazao:

-  Vi novinari nas ne priznajete uopšte. Samo gledate Zvezdu i Partizan. Ko je najviše napravio igrača ovde? Ja i Dule Vujošević, mi smo treneri po 25 godina. Neću da se hvalim, ali jeste tako. Sve igrače smo on i ja trenirali po 3-4 godine. Igrači se samo prave u unutrašnjosti, a ne u Beogradu. Pa koliko ima kvalitetnih Beograđana ovde? - preneo je "Žurnal" reči Miroslava Nikolića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. oktobar 2013 | 00:08

    Da je bilo pravde ne biste predstavljalu ovu zemlju u aba ligi

  • Kole =P.F.C.=

    13. oktobar 2013 | 00:08

    Dule...pa ti...

  • ...

    13. oktobar 2013 | 03:06

    Kuka cim se obruka ! Samo trazi opravdanja a te Igrace je izbacio Radnicki ili Partizan ? Fmp syvara igrace ,Hemofarm , Vojvodina i ostali mali klubovi ! Nemoj molim te Muto vise da se blamiras i da kukas samo posle poraza !!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA