Ćurčić namolio Mihajlovića da mu ustupi Jojića pred meč sa Severnom Irskom!

Iako je vezista Partizana bio strelac na debiju protiv Japana odlučeno je da se prikluči mladoj reprezentaciji kako bi pomogao u kvalifikacionom meču protiv Severne Irske

  • 1

Prvotimac Partizana Miloš Jojić napustio je pripreme A reprezentacije Srbije i priključio se timu Radovana Ćurčića, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Selektor Srbije Siniša Mihajlović uvažio je molbu Ćurčića da se Jojić priključi ekspediciji "orlića" uoči važne utakmice protiv reprezentacije Severne Irske, u okviru trećeg kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2015. godine.

Vezista Partizana je u petak debitovao za seniorski tim i bio strelac u pobedi protiv Japana u Novom Sadu od 2:0.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na trećem mestu devete grupe kvalifikacija za EP sa tri osvojena boda, devet manje od vodeće Belgije.

Utakmica između Srbije i Severne Irske biće odigrana 15. oktobra u Gornjem Milanovcu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    13. oktobar 2013 | 15:04

    Hahaha....pa covek rekao da ce sve igrace ustupiti mladoj reprezentaciji...Mitrovica, Markovica, Jojica, Nastasica...zadnji vracen iz Atine za Srbiju, a preko potreban mladima...ko bre koga ovde zeza??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA