HAOS U JAGODINI: Niko ne veruje da devojke mogu onako da se tuku!

- Jedva smo živu glavu izvukli. Ceo stručni štab i devojke Mašinca. Publika koja je utrčala na teren pretila je devojkama i meni - “Nećete živi odavde otići” - rekao je Perica Krstić, trener Mašinca dok je direktor Jagodinki izjavio da su se svi tukli. I devojke i muškarci

  • 0

Fudbalska utakmica dama, meč između domaće Jagodine i niškog Mašinca prekinuta je u 82. minutu kada je došlo do opšte tuče u kojoj su učestvovali mnogi - igračice obe ekipe, treneri, pa i navijači. Jagodinci kažu da je sve počelo "lošim suđenjem i dosuđivanjem nepostojećeg penala za gošće". Ipak, jedan oštar starta inicirao je haos.

U trenutku kada je Mašinac vodio sa 2:1 na stadionu u Jagodini podigle su se ratne zastave. Očevidci kažu da nisu znali da žene umeju tako da se tuku, ali i da su muškarci učestvovali u masovnoj tuči. Intervenisala je i policija.

- Sramota je sve što se dogodilo, ali ulazak trenera na teren i onakvo ponašanje, to je zaista neviđeno. Svi su se tukli, muškarci, žene. Ovo uopšte nije bila utakmica od presudnog značaja ni za nas ni za njih i šta se desilo odjednom, ja ne znam. Biće sporoveden discilinski postupak i utvrđivanje krivca. Neko će morati da bude kažnjen - kaže Milo Dašić, direktor ŽFK Jagodina.

Perica Krstić, trener Mašina, apostrofiran kao najveći krivac za nemio incident, kaže da se stidi ovog događaja i da ništa slično ne pamti tokom 40-godišnjeg rada u ženskom fudbalu.

- Jedva smo živu glavu izvukli. Ceo stručni štab i devojke Mašinca. Publika koja je utrčala na teren pretila je devojkama i meni - “Nećete živi odavde otići”. Pokušali su da se fizički obračunaju sa svima nama, mene su vređali i pripisivali mi izmišljotine kako su sudije zbog mog autoriteta neposredno pre prekida svirale penal za moju ekipu - rekao je Krstić.

Policija je po službenoj dužnosti napisala krivične prijave a šta će biti, ostaje da se vidi.

P. S.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA