REPREZENTATIVCI PORUČUJU IZ JAGODINE: Da vratimo dug Makedoncima!

- Želim da im vratimo za poraz u Skoplju i verujem u pobedu - istakao je napadač nacionalnog tima Stefan Šćepović

  • 2

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je prvi trening na Gradskom stadionu u Jagodini u okviru priprema za kvalifikacioni duel protiv selekcije Makedonije koji su, uvređeni jer ne igraju u Beogradu, smešteni u Nišu i treniraće u ovom gradu, a na utakmicu stižu - direktno! 

S  obzirom da ''A'' selekcija prvi put igra u Jagodini srpski reprezentativci se nadaju punim tribinama.

- Bitna nam je ova utakmica jer poslednju treba završiti na najbolji mogući način. Spremni smo da odigramo utakmicu maksimalno ozbiljno. Pozvao bih sve naše ljude da dođu i da nas podrže, da svi zajedno slavimo trijumf u Jagodini rekao je srpski reprezentativac  Stefan Šćepović i dodao:

- Tokom celih kvalifikacija smo igrali dobro, u nekim utakmicama nismo imali sreće. Želim da im vratimo za poraz u Skoplju i verujem u pobedu.

Srske fudbalere, koji su tokom dana stigli u Jagodinu, dočekali su mališani i obožavaoci s obzirom da je selektor Siniša Mihajlović otvorio trening za posetioce.

- Igramo u svojoj zemlji, na domaćem terenu, po prvi put u Jagodini ali to je dobro. Želimo da se oprostimo pobedom. Naša šansa za Brazil propuštena je kad je matematički bilo gotovo. Sve do tada smo se borili, ali mi našu borbu nastavljamo i dalje. To što ne idemo dalje neće uticati na našu igru, voleo bih da sutra vidim pun stadion, to nam je vrlo važno. I protiv Japana smo pobedili, zašto ne bismo pobedili i sada - rekao je Luka Milivojević.

Srpska reprezentacija smeštena je u ekskluzivnom hotelu Hill, a sutra u 11 sati će ih svečano primiti prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    13. oktobar 2013 | 22:01

    Pošto je ovo zadnja utakmica Siniše Mihajlovića kao selektora a i Karadžića , očekujem Karadžića na mestu centarfora. Da zbunimo Makedonce. Tamo ih je zbunio i ostavio Kapitena na klupi i super smo prošli izgubili smo minimalno. Pošto je i u Zagrebu iznenadio i sam sebe sa sastavom , očekujemo za kraj iznenađenje koje će iznenaditi sve a ponajviše nas.

  • dragan TB

    13. oktobar 2013 | 21:56

    Kasnooo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA