UPRAVA ZVEZDE: Igrači, niko na silu ne treba da nosi dres kluba!

Predsednik Dragan Džajić razgovarao je s kapitenom Nenadom Milijašem, određeni dogovor je postignut, ali nije ispoštovan. S nezadovoljnima će uskoro biti razgovarano na temu njihovog statusa, kažu u upravi Zvezde

  • 14

Posle otvorenog pisma u kom su igrači Crvene zvezde demantovali stupanje u štrajk, ali i otvoreno saopštili o nedaćama koje ih muče u klubu, javnosti se zvanično i obratio klub sa "Marakane".

Iz kluba je poručeno da će se po povratku sa mini-prirema (15. oktobar) obaviti sastanak sa igračima kako bi se "popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, a gde ima i istina i neistina".

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je rukovodstvo kluba u ponedeljak, 14. oktobra, u sredstvima javnog informisanja pročitalo šta misle prvotimci i kakvi su im stavovi.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da istakne da je pre samo nekoliko dana predsednik Dragan Džajić razgovarao sa kapitenom Nenadom Milijašem, kao kapitenom i predstavnikom ekipe, i uputio ga u tešku situaciju u klubu tražeći strpljenje i mir. Od njega kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan.

Po povratku ekipe sa mini priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, a gde ima i istina i neistina.

FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    14. oktobar 2013 | 17:46

    Upravo , niko na silu netreba da bude u upravi Zvezde. Pismo igrača je proizvod vašeg rada.(nerada)

  • Pedja

    14. oktobar 2013 | 17:21

    Koja uprava???Zar vas nije sramota???Ugasite klub na godinu dana da se makar vise ne nerviramo!!Pa gori ste od ovih igraca!!!

  • misa tumbas

    14. oktobar 2013 | 17:26

    Igrači se vade na upravu,uprava na Toleta...itd,itd,itd,itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA