Zvezda sigurna na pripremama, Mrđa i Mirić torpedovali drugoligaša (VIDEO)

''Crveno - beli'' savladali Jedinstvo Puteve rezultatom 2:0 u okviru prijateljskog meča na Zlatiboru

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su, u okviru priprema na Zlatiboru, ekipu Jedinstvo Putevi rezultatom 2:0 i tako na najbolji način iskalili sakupljen bes posle pisma kojim su se obratili zvezdaškoj javnosti.

Iako su igrali u dosta izmenjenom sastavu, kao i većinu prijateljskih mečeva, ''crveno - beli'' su ozbiljno ušli u meč i već u 18. minutu poveli protiv, danas solidnog, Jedinstva. Isti igrač imao je vrlo brzo šansu da duplira vođstvo, ali nije uspeo još jednom da zatrese mrežu golmana Mišića.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović je u nastavku kompletno promenio tim i svi rezervisti, izuzev Miloša Ninkovića, su se našli na terenu. Upravo je rezervista Dragan Mrđa u 67. minutu, na asistenciju Petkovića, efektno postigao pogodak i postavio konačan rezultat.

Zanimljivo, šansu od prvog minuta dobili su Arauho i Onjilo, koji su prethodni meč protiv Čukaričkog sedeli na klupi, dok su u nastavku, između ostalih, na teren istrčali Jokić, Grujić i Đuričković.

JEDINSTVO PUTEVI  - C. ZVEZDA 0:2

(Mirić 18, Mrđa 67)

JEDINSTVO PUTEVI: Mišić, Nikovijević, Gojković, Jeremić, Miletić, Petrović, Rakočević, Vukmir, Paunović, Vukumirović, Arsić.

Rezerve: Marinković, Kamberović, Čančarević, Pijević, Krivokapić, Đurić, Vidić, Bišević, Ćirković, Jeremić, Donevski, Popadić.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Petković, Krneta, Arauho, Nenadić, Milijaš, Gogić, Mirić, Savićević, Mihajlović, Onjilo.

Rezerve: Trkulja, Lazić, Mijailović, Omega, Đuričković, Ninković, Grujić, Jokić, Dauda, Mrđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иван

    14. oktobar 2013 | 18:52

    Момци,како сте их само торпедовали!! Хахаха! Пази наслов "торпедовали друголигаша 2:0"!! Скоро је био наслов "развалили четвртолигаша 3:0"... Следећи " унаказили прволигаша 1:0" и онда "Брука Ц.Звезде,пораз у Новом Пазару"...!!!

  • Vlada

    14. oktobar 2013 | 18:48

    Bravo Zvezdo...E to je liga za nas, gde cemo da dominiramo, ipak je ova superliga prejaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA