ZVONKO MILOJEVIĆ: I Grobari su mi pomagali u raznim akcijama!

Bivši golman Crvene zvezde istakao da su, pored ''delija'', i navijači Partizana učestvovali u akcijama za pomoć u njegovom lečenju

  • 3

Član šampionske generacije Crvene Zvezde iz 1991. godine Zvonko Milojević, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 2007. godine, rekao je da njegova "utakmica za oporavak" i dalje traje.

Bivši golman "crveno-belih" već petnaestaka dana nalazi se na rehabilitaciji u Atomskoj Banji Gornja Trepča i ističe da mu boravak u ovom lečilištu izuzetno prija.

- Stanje u kojem se trenutno nalazim pomoglo mi je da uvidim ko su mi pravi prijatelji, jer je u dobru lako biti dobar, a u nevolji mnogo teže. Mnoge moje bivše kolege i saigrači su mi pružili pomoć, a najviše moj kum Dejan Stanković, Dejan Veljković, Fudbalski savez Srbije i moji bivši klubovi Zvezda, Anderleht, Jagodina i Lokeren - rekao je Tanjugu Milojević.

On je posebno naglasio postupak pojedinih igrača, njih 17, koje nije želeo da imenuje, a izašli su mu u susret, omogućivši mu da vozi kola sa ručnim komandama.

- Izuzetno mi je drago što su pored ''delija'' i navijači Partizana uzeli učešće u svim akcijama za mene. Navijači Zvezde snimili su jednu veoma dirljivu pesmu pod nazivom ''Pobedi, Miloje'' i kada sam je čuo prvi put, zaplakao sam - kazao je poznati golman.

Govoreći o trenutnoj situaciji u srpskom fudbalu i šestogodišnjoj dominaciji večitog rivala njegovog bivšeg kluba iz Ljutice Bogdana, Milojević je izrazio želju da će se ona prekinuti, ali je napomenuo da je Partizan sve to vreme zasluženo bio prvak.

- Nisu možda uvek imali najbolje ekipe, ali ih je pratila sportska sreća, koja je Zvezdi nedostajala, i pored igračkog kvaliteta predstavlja neophodan faktor uspeha - naveo je Milojević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko sa juga

    15. oktobar 2013 | 01:10

    Kada sam bio klinac njegovim imenom sam zvao sebe dok sam branio...I ako nisam Srbin.Zao mi zbog njegove sudbine...

  • Grobar

    15. oktobar 2013 | 11:32

    :) Napred miloje

  • Belgrade boys

    15. oktobar 2013 | 19:48

    SEVER JE UZ TEBE MILOJE!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA