NFL: Nalet Koltsa zaustavljen u San Dijegu!

Čardžersi u meču u kojem je postignut samo jedan tačdaun slavili sa 19:9 protiv Indijanapolisa, koji u sledećem kolu dočekuje Pejtona Meninga i Denver

  • 0

San Dijego je zaustavio nalet Indijanapolis Koltsa, pobedivši ih sa 19:9 u poslednjoj utakmici šestog kola NFL prvenstva. Endrju Lak i ekipa posle impresivnih pobeda u San Francisku i Džeksonvilu i trijumfa u uzbudljivom meču protiv Sijetla, ovog puta prilično su zaribali.

Tokom meča viđen je samo jedan tačdaun, postigli su ga domaćini Čardžersi pasom Filipa Riversa za Kinana Alena od 22 jarda, početkom druge četvrtine. Inače su u glavnim ulogama bili šuteri - Nik Novak za San Dijego, a legendarni Adam Vinatijeri za Koltse.

Novakovim pogotkom sa 50 jardi postavljen je konačan rezultat, nepuna dva minuta pre kraja, što je ostavilo Indijanapolis bez dovoljno vremena da dvaput poentira, ne bi li izvukao produžetak. Gosti su stigli do polovine terena, da bi zatim Derek Koks presekao pas Endrju Laka, što je bilo jedino preotimanje lopte na utakmici. San Dijego je trčanjem i nil daunom potrošio nešto više od minuta i upisao treću pobedu.

Uprkos porazu Indijanapolis je i dalje prvi u svojoj Diviziji Jug AFC-a sa bilansom 4-2, a za sledeću nedelju sprema se spektakl, dolazi neporaženi Denver, predvođen legendarnim Pejtonom Meningom koji se proslavio igrajući za Koltse, među kojima je proveo 14 godina. Tokom poslednje sezone u Indijanapolisu Mening nije nastupao jer se oporavljeo od nekoliko operacija na vratu, a otpušten je marta 2012.

Rezultate ranije odigranih mečeva ovog kola možete da vidite ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA