Zbog Balotelija, Italijani u Brazilu neće smeti da koriste Fejsbuk i Tviter!

Selektor "azura" pominje medijsku kampanju protiv Marija, smatra da je igrač pod velikim pritiskom. "On je dečak, a zaboravlja da je poznati fudbaler"

  • 2

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli najavio je danas da igrači neće smeti da koriste internet društvene mreže tokom Svetskog prvenstva u Brazilu sledeće godine.

Povod za pokretanje ove teme bio je nedavni gest napadača Marija Balotelija, koji je putem Tvitera javno odbio da pruži podršku u borbi protiv napolitanske mafije Kamore.

- Tokom Mundijala planiram da uvedem stroža pravila ponašanja za igrače. Ne znam da li postoji medijska kampanja protiv Marija, ali je evidentno da je on pod velikim pritiskom. On i dalje živi kao da je dečak, a zaboravlja da je svetski poznati fudbaler. Ipak, on nikada nije napravio ozbiljan problem - kazao je Prandeli.

Italija večeras u Napulju igra protiv Jermenije poslednji meč kvalifikacija za Mundijal. "Azuri" su još ranije osigurali plasman na SP.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baccko

    16. oktobar 2013 | 01:08

    on je somina! i mentolčina,eto to je on

  • Mare car

    16. oktobar 2013 | 11:44

    Dovedite ga ovde da zivi kao ja na primer eto mesec dva i bilo bi mu dovoljno da nauci da ceni priliku koju ima u zivotu a ne da se ponasa kao idiotcina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA