VUJOŠEVIĆ GROBARIMA: Kupite sezonske karte i pomozite klubu!

Trener crno-belih pozvao navijače da pomognu srpskom šampionu, koji se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, iako je nedavno dobio generalnog sponzora, NIS

  • 3

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević apelovao je na navijače da podrže klub koji je u teškoj finansijskoj situaciji. Crno-belima, koji su nedavno dobili generalnog sponzora, kompaniju NIS, svaka pomoć je dobrodošla, pa je trofejni stručnjak pozvao navijače da kupe sezonske karte.

- Pozivam naše navijače da pomognu. Nama bi najveća pomoć bila da se te godišnje karte rasprodaju. Imamo mali budžet koji je neobezbeđen. Bez obzira na veliku pomoć sponzora, pre svega kompanije NIS. Još jednom pozivam ljude koji navijaju za Partizan ako mogu, neka kupe tu godišnju kartu, tako i nama pomažu - rekao je Vujošević.

Duel crno-belih i Barselone u grupi igra se u četvrtak od 21 čas.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    16. oktobar 2013 | 23:17

    Stankela, ne greši dušu, Dule i KKP nisu mogli ništa da obezbede navijačima osim onoga što je dao organizator FF, a karata je u Parizu bilo koliko hoćeš, na svakom koraku, ja sam otišao bez karte i kupio je od navijača CSKA po ceni, čak su nam i navijači Olimpijakosa davali i prodavali karte, ko god je otišao bez karte, tamo je mogao da kupi, i to uglavnom po ceni, mislim da su mnogima karte bile poklonjene, pa su se prodavale ispred dvorane.

  • Stankela

    16. oktobar 2013 | 08:43

    Kupio sam je, kad sam kupio za fajnal-for u Parizu, koje si nam sredio

  • Kibo

    16. oktobar 2013 | 03:47

    Pitaj vucica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA