TRENER LOKOMOTIVE: Čuvajmo Marjanovića i pobeđujemo u Beogradu!

- Zvezda je tim koji ima karakter, imaće podršku navijača u jednoj od najvećih arena u Evropi, što će nam dodatno otežati posao - rekao je trener Jevgenij Pašutin

  • 0

Trener košarkaša Lokomotive iz Krasnodara Jevgenij Pašutin smatra da njegov tim, uprkos teškom gostovanju na startu Evrolige, može da pobedi Crvenu zvezdu u Areni.

- Zvezda je tim koji ima karakter, imaće podršku navijača u jednoj od najvećih arena u Evropi, što će nam dodatno otežati posao. Svi naši igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Imamo velike šanse da pobedimo, ako plan sprovedemo u delo - rekao je Pašutin za sajt Evrolige.

On je dodao da je svestan snage koju Crvena zvezda poseduje.

- Posebno su jaki na spoljnoj liniji, koju predvode Šilb, Dženkins i Nelson. Moraćemo da obratimo pažnju na njihovu odbranu. Ne treba zaboraviti ni Bobana Marjanovića. Imao sam prilike da se uverim u njegove odbrambene sposobnosti dok je igrao za CSKA - rekao je Pašutin.

Bek Lokomotive Sergej Bikov, takođe, veruje da njegov tim može da trijumfuje u Areni.

- Zvezda je dugo čekala da zaigra u Evroligi i željni su elitne košarke. Bez obzira na situaciju, ovo je odlična prilika da zabeležimo pobedu na strani, što je izuzetno važno u grupi sa ovako jakim protivnicima - rekao je Bikov.

Utakmica između Crvene zvezde i Lokomotive igra se sutra od 19 sati u "Kombank Areni".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA