BLAŽIČ: Trebalo je da zakucam onu loptu!

- Mnogo mi je žao što sam promašio to polaganje, ali šta da se radi, idemo dalje, imamo prostora da popravimo neke stvari - rekao je slovenački košarkaš

  • 0

Bek Crvene zvezde Jaka Blažić bio je nezadovoljan porazom svog tima od Lokomotive, a najviše je žalio što onu loptu nije zakucao u koš kod rezultata 82:78 za ruski tim na 30 sekundi pre kraja. Blažić je tada krenuo na polaganje, ali je promašio, što je dalo protivniku šansu da uveća razliku.

- Rano je da analiziramo utakmicu, kad su glave vruće, ali znam da imamo još dosta toga da popravimo naročito u odbrani. Napad nije problem. Odbrana je. Pogotove greške na pik-end-rolu - kaže slovenački reprezentativac.

Na pitanje kako je promašio ono polaganje, kojim je mogao da možda i preokrene meč, Blažić je slegao ramenima.

- Ne znam, hteo sam da šutnem trojku, a onda sam video prostor, trebalo je da zakucam to znam. Sada ne mogu ništa da promenim. Jako mi je žao što sam promašio, ali idemo dalje - rekao je Blažič.

Amerikanac Čarls Dženkins je delovao prilično utučeno, ali nam je rekao da još uvek ima prostora da se isprave greške, pogotovo u odbrani, ali je dodao da nikada nije igrao u boljem okruženju.

- Igrao sam pod pritiskom jer sam rano ušao u problem sa faulovima. Bio sam preagresivan u odbrani,  i možda zbog toga nisam više koristio šut. Idemo dalje, iz ovoga treba izvući pouke i nastaviti sa dobrim radom - rekao je Dženkins.

Naravno, Dženkins nije mogao da ne pomene navijače...

- Bez obzira da li igramo u "Pioniru" ili "Areni", mogu da kažem da su navijači nešto posebno. Oni su jedinstveni... Ovo je za njih kao velika parada i drago mi je što su glasni. Oni odlično reaguju. Ovo sam očekivao jer sam gledao dosta video-snimaka sa navijanjem naših navijača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA