Miha i orlovi testiraju drim-tim Brazila (VIDEO)

U okviru novembarskog termina za popunu učesnika na SP, najbolja selekcija Srbije odmeriće snage sa najjačim fudbalerima Brazila

  • 8

Fudbaleri Srbije možda neće igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali zato, za razliku od ''orlova'', ni mnoge selekcije koje će nastupiti na Mundijalu neće imati priliku da se nađu ''oči u oči'' sa najboljom selekcijom petostrukog šampiona sveta.

Najbolji srpski fudbaleri odmeriće snage sa najjačim sastavom Brazila u terminu poslednjih kvalifikacionih mečeva. Susret je zakazan za 19. novembar u jednom od gradova Sjedinjenih Američkih Država, prenosi "Sportski žurnal".

S obzirom na to da selektoru Siniši Mihajloviću ugovor ističe u decembru, nije isključeno da će Miha, koji je u obavezi da pošalje najjači sastav na teren, upravo protiv Brazila poslednji put voditi nacionalni tim.

Poslednji put ove dve selekcije su se sastale 2002. godine, a Brazilci su slavili sa 1:0 golom Luizaa u 71. minutu. Meč je odigran u Fortalezi, a na terenu su se našle fudbalske ''veličine'' kao što su Ronaldinjo, Ronaldo, Kafu i Karlos, kao i Mijatović i sadašnji selektor Mihajlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    18. oktobar 2013 | 09:25

    SUBOTICU SAD BI TI SE IGRALO ??? SAD KAD RAZVALIMO BRAZIL IMA DA SE UVJERE SVI DA SMO NA PRAVOM PUTU.

  • SRBA

    18. oktobar 2013 | 14:55

    Toronto ili Cikago... Tamo gde ima dosta Srba...

  • Saša

    18. oktobar 2013 | 21:23

    Rusija:Brazil , Novembar 19...Ne znam o cemu pricate??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA