BRAZIL NE ŽELI DA IGRA PROTIV SRBIJE! Čile im je atraktivniji protivnik!

Iako je bilo najava da bi ''orlovi'' trebalo da odigraju prijateljski meč protiv Brazila sredinom novembra, čelnici domaćina SP se, ipak, odlučili za Čile

  • 4

Ništa od Brazila, ali u svakom smislu! Osim što će propustiti Svetsko prvenstvo u zemlji sambe i kafe, fudbaleri Srbije neće odigrati ni prijateljski meč protiv najjače brazilske selekcije i glavnog kandidata za titulu svetskog prvaka.

Kao što je prethodno bilo najavljeno, Srbija je trebalo da odigra prijateljski susret sa Brazilom 19. novembra u jednom od američkih gradova, ali petostruki svetski prvak se, ipak, odlučio za drugu varijantu.

Brazilci će 16. novembra najpre u Majamiju odigrati meč protiv Hondurasa, da bi u termin Srbije ''upali'' Čileanci koji će u Torontu odmeriti snage sa starim znancem iz južnoameričke kvalifikacione grupe.

Podsetimo, Srbija je pre godinu dana, tačnije 14. novembra savladala Čile u prijateljskom meču rezultatom 3:1, a s obzirom da na to da su Čileanci, kao i Honduras izborili plasman na SP, verovatno su okarakterisani kao atraktivniji rivali od našeg tima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    19. oktobar 2013 | 11:23

    pa i jesu atraktivniji... mi sa dva lobanje na mestu pred. i selektora nismo nizasta

  • Revolucionar

    19. oktobar 2013 | 12:22

    A otkad je to Brazil prvi kandidat za svetski tron?

  • presevo

    19. oktobar 2013 | 22:34

    Plasi se brazil..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA