RADONJIĆ: Odbrana je ključ!

- Olimpija je imala loš start. Oni su na početku imali dosta problema zbog nedostatka plejmejkera, ali i to su rešili pre utakmice sa nama tako što su doveli Jakova Vladovića - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde

  • 2

Tri dana posle debi utakmice u Evroligi Crvenu zvezdu očekuje novi izazov. Sada u ABA ligi. Crveno-beli gostuju u Ljubljani ekipi Olimpije, koja je, recimo, jedina od devet ekipa Jadranske lige, koji igraju u Evropi slavila. Naime," zmajčeki" su savladali Varezea, iako su bili u zaostatku sve do poslednje deonice.

Da Zvezdi u "Stožicama" neće biti nimalo lako svestan je i trener Dejan Radonjić, koji ističe da trenutna pozicija Slovenaca na tabeli ABA lige nije realna slika njihovog kvaliteta:

- Olimpija je imala loš start. Oni su na početku imali dosta problema zbog nedostatka plejmejkera, ali i to su rešili pre utakmice sa nama tako što su doveli Jakova Vladovića. Takođe, u Evrokupu su savladali veoma jaki Vareze i sigurno je da će želeti da nastave u tom ritmu. Na nama je da odigramo dobro u odbrani – rekao je trener crveno-belih, a zatim je kratko istakao šta će zahtevati od svojih izabranika da isprave u igri u odnosu na proteklu utakmicu:

- Moramo da ispravimo neke stvari u odbrani i da intervale dobre defanzive, kojih je bilo u utakmici sa Lokomotivom, produžimo na veći deo utakmica. Veoma je važno da ostvarimo kontinuitet u igri koji nismo imali u prošlom meču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drmrprof

    8. februar 2014 | 19:47

    Kljuc je da ti nisi trener za veliku ekipu!!! Vrati se ti lepo u Buducnost, za bolje nisi!!

  • Pedja

    19. oktobar 2013 | 20:43

    Kljuc je da ne primis 30 poena za 10min protiv bilo koje ekipe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA